top of page

Fotovandezaak.nl is opgericht door Marius Roos. Marius is een bekende reclamefotograaf met veel ervaring in commerciële fotografie voor grote merken. Hij startte Fotovandezaak.nl om dat hij zag dat er een enorme behoefte is aan betaalbare, kwalitatieve bedrijfsfotografie. Zeker voor bedrijven die niet perse grote budgetten hebben of willen uitgeven aan fotografie.   

 

We maken gebruik van een netwerk van zeer ervaren fotografen en beeldbewerkers. Het voordeel voor onze klanten is, dat we altijd de geschikte fotograaf kunnen inschakelen op korte termijn. Wij regelen het voor je.

 

Fotovandezaak.nl richt zich op kleine en grote bedrijven. Door onze ruime ervaring weten we exact hoe we jouw organisatie en medewerkers in beeld moeten brengen. Op de juiste manier met precies de uitstraling die bij je bedrijf past. 

 

Contact maken met de mensen op de werkvloer en vastleggen op een manier die geloofwaardig en natuurlijk overkomt, is een belangrijk onderdeel van onze werkwijze. We doen dit op een relaxte manier en willen dat mensen die gefotografeerd worden zich op hun gemak voelen.

 

Neem gerust contact op voor vragen of een vrijblijvende offerte.

Over ons

Marius Roos

info@mariusroos.nl

tel. 0615076873

Alphen aan den Rijn

studiofotografie op locatie
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
  • Facebook Social Icon
bottom of page